24 Ocak 2014 Cuma

Kılıfınla tarzını yansıt

Giyiminizin yanında kuşkusuz ki aksesuarlarınız en önemli tamamlayıcılarınız. Çanta, kolye, bileklik bir yana Iphone kılıf ve kapları kombinlerin en nadide parçaları haline geldi. Ülkemizde akıllı telefon kullanım oranı yalnızca %19 iken, bu %19 'un %58 'i iphone kullanıcısı. Bu yüzden Iphone kılıf ve kapları hakkında size bazı tavsiyeler vermek istiyorum.

16 Ocak 2014 Perşembe

Full-Cap vs. Snapback


Bundan 2 sene öncesine kadar Hip-hop müzik çevrelerinde görmeye alışık olduğumuz bu şapkalar geçen sene Justin Bieber ile daha fazla gözümüze çarpmaya başladı. Justin Bieber'ın kullanımı, adeta yıllardır bekleyen bir furyanın açılışını yaptı. Saçım kötü, uzun, uğraşmayayımcıların kurtarıcısı olup çıktı.


Cap modası ve markaları da sürekli değişiyor. Kimse yokken New York Yankies vardı, bir anda Obey geldi ve herkes Obeyci oldu. Aslında hiç bir numarası yoktu. Düz satıh üzerine "Obey" yazıp fenomen oldu adamlar. Şimdi ise bir çok marka var... (Trukfit, New Era, DC, Dope vb) Benim favorim Trukfit. Lil Wayne'in desteklediği firma bir çok farklı modeliyle seçme özgürlüğünüzü sınırsıza taşıyor.



Deri Ceket Modası



    Deri ceketler her sezon vazgeçilmezimiz değil midir sizce de? Bu konuda aynı fikirdeyizdir herhalde ;) Hem şık, hem spor olmak modanın yapı taşlarındandır. Bu yüzden kombinlerimizin tamamlayıcısı olan deri ceketler dolabımızda, elimizin altında olmalılar.





4 Ocak 2014 Cumartesi

Giorgio Armani Sİ parfüme



  Giorgio Armani'nin en son çıkardığı parfümü Sİ son zamanlarda bayanların gözdesi, özellikle şekerli kokuları sevenler için içerisinde bal aroması var .

   Reklam yüzü Cate Blanchett ile Sİ güzelliğin ve zarafetin tanımı olmuş. Hem zarif görünmek, hem de güzel kokmak kim istemez ki bunu bir kabullenelim :) Si de güzel kokup kalıcılığı hissettiğiniz, geçtiğiniz yerde izinizi bırakacak bir parfüm. İspanyolca Sİ 'evet' demek ve sıktığınızda evet işte bu diyorsunuz, şiddetle tavsiye ediyorum .

1 Ocak 2014 Çarşamba

Isabel Marant Sneakers



ISABEL MARANT SNEAKERS
 
      Son bir kaç sezonun en popüler,en kullanışlı ayakkabısını tartışacak olursak kararımız Isabel Marant olacaktır; çünkü topuklu ayakkabıyla, spor tarzın birleşimi diyebiliriz.
 

        Hem şık görünüp hem de rahat olmak kim istemez ki? Gizli topuğuyla bayanların gözdesi...