13 Şubat 2014 Perşembe

Yeni Sezon'un Rengi Turuncu !!

 

       
  Belki de alışveriş yaparken hiç tercih etmediğimiz renk, Turuncu gardroplarımıza girmeye başlayacak söylemedi demeyin ..
  Birçok markanın yeni sezon ürünlerini takip ettiğimizde gözümüze çarpan ilk renk Turuncu..






7 Şubat 2014 Cuma

Supra SP75052

Bana hayran olduğum 3 ismi soracak olursanız size hemen şu isimleri söylebilirim: Steve Jobs, John Nash ve Angel Cabada. Steve Jobs ve John Nash zaten anlatmaya gerek bile duymadığım isimler. Ancak Angel Cabada ismini okuduğunuz da eminim ki bir çoğunuz 'Kim bu adam?' demiştir. Cabada, Kr3w ve Supra markalarının yaratıcısıdır. Ayrıca Lil Wayne için özel ayakkabı tasarımları da yapmaktadır.



4 Şubat 2014 Salı

Spor Ayakkabılarının Geri Dönüşü !!


    

   Erkekler spor ayakkabılarını dolaplarından eksik etmese de, biz bayanlar spor ayakkabısını unutmak üzereydik. Yazın, babetleri ve sandaletleri; kışın da çizmeleri kullanmaktan spor ayakkabısını spor yapmanın dışında tercih etmiyorduk.Sokak modasında rahat giyim ve sneakerların moda olmasından sonra her marka da, değişik modellerde spor ayakkabılar görüyoruz, ayrıca çok şıklar. Günlük hayatımızda hem şık, hem rahat olmak artık daha kolay :) Bu sadece bayanlar için değil tabiki, erkeklerde de daha tarz ve daha renkli modellere rastlamak mümkün .