11 Mart 2014 Salı

ZUAHIR MURAD



  ZUHAIR MURAD

     Tasarım dediğimizde bu ünlü modacının sanatından söz etmemek olmaz.


9 Mart 2014 Pazar

İstanbul Mercedes Benz Fashion Week 2014

Geçen sene olduğu gibi bu sene de 'İstanbul Fashion Week' , Mercedes sporsorluğu ile cıvıl cıvıl olacak. 10-14 Mart arası İstanbul'da tam bir moda karnavalı yaşanacak.


Bizi neler bekliyor?

Bu yaza damgasını vuracak olan turuncu, pembe, lacivert ve sarı tonlarını sıkça göreceğiz. Pileli etekler tekrar raflardan çıkacak ve bu sefer sadece eteklerle sınırlı kalmayıp elbise ve tunikler de bizlerle tekrar buluşacak. Boyfriend gömlekleri herkesin üzerinde göreceğimiz bir sezon olacak. Geçtiğimiz Yaz sezonunda popülerliği artan 'Crop top' üstleri; Sıcak geçen Kış mevsiminden itibaren tekrar görmeye başladık. Anlaşılan, bu göbeği açık üstler bu sezona damgasını vuracak. Püskül detaylı bluzlar tekrar hayat bulacak gibi gözüküyor.


6 Mart 2014 Perşembe

Demode olmanın sırrı!



Sene 1999... Daha 'Dünya Kupası'nı yazlıktaki siyah beyaz televizyonumuzdan izlememin üzerinden sadece 1 yıl geçmiş. İnsanlarda 2000'li yıllara geçecek olmanın coşkusu. Erkekler uzun saçlı, kadınlarda da bir perma sevdası almış başını gidiyor. İnsanlar; Emmanuelle ve Yalan Rüzgarı izliyor, Amerika'nın yaşam tarzına ve modasına ayak uydurmaya çalışıyor.


3 Mart 2014 Pazartesi

ZARA'da ceket sezonu !!



   Ceketler Kombinlerimizin olmazsa olmazı iken, Zara'nın yeni sezon ceketlerinden bahsetmek kaçınılmaz... Bu sezon ceketlerinin hepsi farklı tarzlarda ve çok başarılı..