16 Ocak 2014 Perşembe

Deri Ceket Modası



    Deri ceketler her sezon vazgeçilmezimiz değil midir sizce de? Bu konuda aynı fikirdeyizdir herhalde ;) Hem şık, hem spor olmak modanın yapı taşlarındandır. Bu yüzden kombinlerimizin tamamlayıcısı olan deri ceketler dolabımızda, elimizin altında olmalılar.









            Sadece bayanların değil, erkeklerin de vazgeçilmezlerinden olan deri ceket modelini belirlerken öncelikle vücudumuzu tanımamız gerekir ki uygun modeli seçebilelim. (Bknz: Deri Ceket Rehberi) Deri ceket deyince iki markaya değinmeden geçemeyeceğim: fotoğraflardaki Balmain ve Acne Studios . Üzerine oturan sade tarzlarıyla hem şık hem spor olmak sizin elinizde :)




 
 Bayanlardaki favorilerime gelince, Beren Saat ceket seçimlerinde çok zevkli. Burberry sarı deri ceketi göz kamaştırıyor... Artık siyah ve kahve renginden uzaklaşıp, ceket tercihlerimize renk katmamız gerekiyor. Bu sarı deri ceketi denediğinizde üzerinize kalıp gibi oturup vücudunuzu sardığını ve güzel taşıdığınızı hissediyorsunuz. Diğer favorim ise Burberry'nin zımbalı siyah deri ceketi... Spor ve şık tarzınıza biraz âsilik katarak dikkat çekmeyi başarabilirsiniz, benden tavsiye.. :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder