30 Mart 2013 Cumartesi

Brandium AVM Açıldı

Sonunda güneş açtı, havalar ısındı, vizeler bitti, kafalar boşaldı.... Biz de bugün Brandium'u görelim dedik. Ama hiç de beklediğimiz gibi Ataşehir'in incisi falan değil söylemiş olalım.


Otopark tam bir çile. Kaybolma garantili! (Park ettiğiniz bölümün numarasını unutursanız 2 gün sonra sarı ilanlarda görürsünüz.) Girişe yakın değilseniz bir de maraton tadında bir yürüyüş sizi bekliyor. İçeri girdikten sonra bu maratonun mükafatı niteliğinde çay ve Nescafe ikramları ile kendilerini affettirdiler. Öyle bir konsere denk geldik ki o taraftaki mağazaları sildik gözümüzden. Yanlış anlamayın Kenan Doğulu konseri değil, O da 6 Nisan'da saat 20:00'da Brandium'da görmek isteyenlere duyurulur. Müzikten uzaklaşmak için üst kattan turumuza başlayalım dedik. Üst kata çıkar çıkmaz ağır bir boya kokusu ile karşılaştık. Havalandırma sistemi henüz tam oturmamış belli ki, AVM içinde yer yer sıcaklık değişimleri hissediliyor. Mağaza çeşitliliği şu an için çok yeterli değil ancak Anadolu Yakası'nda olmayan bir çok mağaza ile Brandium bizi tanıştıracak gibi duruyor. Hala satın alınmamış olan dükkanlar iyi markalar tarafından değerlendirilirse; bölge olarak Brandium'a en yakın olan AVM rakibi Palladium önümüzdeki aylarda boş kalacak gibi gözüküyor.




Anadolu Yakası'nın ilk H&M'i üst katta karşımıza çıkıyor. Ancak pazar yerinden farksız. Bizim halkımıza indirim yapmaya gelmiyor... Açılış vesilesiyle sezon sonu ürünlerde kayda değer indirimler söz konusu. Erkek bölümü oldukça büyük olmuş. Açılış indirimleri bitmeden gidip görmenizi tavsiye ederiz.Koton Mağaza'sının erkek reyonu diğer AVM'lerde karşımıza çıkanlara göre oldukça geniş tutulmuş.Daha farklı ürünler ve daha fazla beden seçeneği sunulmuş. Tabi Gümrük karşıda olunca müşterilerin yanı sıra ava çıkmış bir seyirci kitlesi de kaçınılmaz oluyor. Kısacası erkeklerin kendilerine uygun kıyafetler bulabileceği, bol seçenekli bir AVM olmuş. Beymen, Boyner, D'S Damat, W Collection, Sarar, Giovane G, Deriden, İnci, Polo Garage, Vakko, Hotiç vb. geniş bir mağaza skalası var. Zara, Pull&Bear, Bershka ve Massimo Dutti'nin eksikliği de hissediliyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder