22 Mart 2013 Cuma

Supra Skytop Sneakers



Genel olarak erkeklerde, ayakkabı giyimin en gösterişsiz ve düz bölümünü oluşturur. Ancak Supra'nın modellerinde bu unsur değişiyor. Bahar döneminin son soğuk günlerini yaşarken, havalarda henüz ısınmamışken, çok sevdiğim bahar modellerinden biri olan Skytop'dan bahsetmek istiyorum.


Bir çok rengi olan skytop modelleri Türkiye'de erkeklerin ayaklarıda görmeye alışık olmadığımız bir ayakkabı. Skytop ve Vaiden benzeri ayakkabılar pantolonun altından 'ben burdayım' diyor.
Skytop modeli ilk olarak Justin Bieber'ın sahne giysilerinde gözüme çarpmıştı. Başta abartılı bir model gibi gözüksede doğru renkleri uydurduğunuzda, dar paça pantolonla oldukça güzel duruyor.



Deri, koton, süet gibi çeşitleri bulunan skytop modelleri sonbahar ve ilkbahar mevsimleri için ideal. Skytoplar çok kaliteli ve fiyatının hakkını veriyorlar. Kolay deforme olmuyor ve ilk yağmurda bozulmaya başlamıyor.  Oldukça rahat olan bu modeller hemen hemen her renge giriyor. Dikkat çeken renkli modellerinin yanı sıra, düz renkli modelleri de daha az ön planda olduğu için kombininize daha uyumlu hale getirilebilir.


Ülkemizde Deriden Supra'ların dağıtımcılığını yapıyor. Ayrıca shopigo gibi bazı internet alışveriş sitelerinde de bir çok model ve rengini bulabilirsiniz. Fiyatlar aldığınız modelin deri/koton vs. olmasına bağlı olarak 200-250 TL arası değişiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder