27 Şubat 2013 Çarşamba

Deri Ceket Rehberi

Deri; kışın üşüten, yazın terleten abuk subuk bir şey arkadaşlar. Ha abuk subuk dedik ama tamda mevsimindeyiz. Hazır mevsimi de gelmişken sizler için bir katalog hazırladık. Hiç deri giymediyseniz, giyerim ama seçerken zorlanıyorum diyorsanız, yalnız başıma deri alamıyorum diyorsanız bu katalog tam da size göre (her türlü size göre).

Dar kesim, bol kesim, alt kısmı lastikli bir çok seçenek ve model ile geniş bir dünya deri.

Dar kesim; hem omuzları geniş gösterir, hem de t-shirt tarzı ince giysilerinizle kullanırken bolluk yaratmaz.

Bol kesim; rahatlığı ön planda tutar, içine daha kalın giyecekler giyebilmeye olanak sağladığı için daha koruyucudur.

Alt kısmı lastikli; genellikle triko örgü parçası kullanılarak ceketin alt kısmında oluşturulan büzgü, derinin içine giren havayı engeller.

İçi elyaflı deri montlar; çok serin havalarda deri mont rüzgardan korumakta ancak ekstra bir ısınma sağlamamaktadır. Elyaflı deri mont seçmeniz halinde çok soru havaları da deri şıklığında geçirebilirsiniz.



Seçimlerinize önce fiyat aralığını belirleyerek başlamalısınız. Ardından Mağazalarda ve internet sitelerinde fiyatınıza uygun modelleri belirlemeli ve model seçimini gerçekleştirmelisiniz. Deri de model çok, önemli olan size en uygun olanı ve aldıktan sonra rafta asılı kalmayacak olanı özenle seçmeniz. Eğer pahalı bir ürün alacaksınız, kullanacağınız yer ve kombinasyonlara göre tercih yapmanız daha mutlu olmanızı sağlayacaktır. Kombinasyon belirlemek içinde, satın almadan önce dolabınızda ki kıyafetlerinizi gözden geçirmeniz daha net karar vermenize yardımcı olacaktır. Son olarak tüm isteklerinizi belirleyip kalan 4-5 seçenekten en iyisine karar vermelisiniz.

Kaliteli bir deri ceketin fiyatı 350-2000TL arasında değişmekte... Sizin için seçtiğimiz birkaç model;

 Beymen Collection - 508.50TL


Minassos - 734.50TL

Kip- 419.99


Emprio Armani 728£


Massimo Dutti - 728TL


Matraş - 376.90TL


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder