16 Ocak 2014 Perşembe

Full-Cap vs. Snapback


Bundan 2 sene öncesine kadar Hip-hop müzik çevrelerinde görmeye alışık olduğumuz bu şapkalar geçen sene Justin Bieber ile daha fazla gözümüze çarpmaya başladı. Justin Bieber'ın kullanımı, adeta yıllardır bekleyen bir furyanın açılışını yaptı. Saçım kötü, uzun, uğraşmayayımcıların kurtarıcısı olup çıktı.


Cap modası ve markaları da sürekli değişiyor. Kimse yokken New York Yankies vardı, bir anda Obey geldi ve herkes Obeyci oldu. Aslında hiç bir numarası yoktu. Düz satıh üzerine "Obey" yazıp fenomen oldu adamlar. Şimdi ise bir çok marka var... (Trukfit, New Era, DC, Dope vb) Benim favorim Trukfit. Lil Wayne'in desteklediği firma bir çok farklı modeliyle seçme özgürlüğünüzü sınırsıza taşıyor.



2 farklı tip cap var; Full-cap ve Snapback. Full-cap arkası dümdüz, kafa bedeninize göre almanızı gerektirir. Snapback ise arkası kemerli, istenen bedene ayarlanabilen modellere verilen isimdir.




Bahsettiğim markaların ülkemizde sayısız imiyasyonunu bulabilirsiniz. Ancak ben yurtdışından orjinal ürün alıp farklılığınızı yansıtmanızı öneririm. Benim daha önce kullandığım bir siteyi size tavsiye edebilirim: Hatclub




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder