7 Şubat 2014 Cuma

Supra SP75052

Bana hayran olduğum 3 ismi soracak olursanız size hemen şu isimleri söylebilirim: Steve Jobs, John Nash ve Angel Cabada. Steve Jobs ve John Nash zaten anlatmaya gerek bile duymadığım isimler. Ancak Angel Cabada ismini okuduğunuz da eminim ki bir çoğunuz 'Kim bu adam?' demiştir. Cabada, Kr3w ve Supra markalarının yaratıcısıdır. Ayrıca Lil Wayne için özel ayakkabı tasarımları da yapmaktadır.





Supra markasını, moda ile sokak kültürünü harmanlayarak oluşturan Cabada, yıllarını kaykaya vermiş birisi olarak kaykaycıların kullanabileceği özel sneakerlar üretti. Kısa süre sonra onun bu tutkusu Supra'yı dünyanın en büyük sneaker markası haline getirdi. Size tanıtabileceğim bir çok modelin içinden yeni sezon ürünü olan SP75052'ü seçtim.




Ayağınıza sağlayacağı rahatlıkla olduğu kadar, şıklığıyla da dikkat çekici bir model. Nubuk materyali dolayısıyla ayağınızın hava almasını da sağlıyor. Pembe detayları aşırıya kaçmadığı içinde zarif gözüküyor.







Ayağınız hava alırken soğuktan da korunacağından şüpheniz olmasın. Ürün, kendi resmi sitesinde $125 dan satışa sunulmuş. Supra'nın yeni sezon ürünlerine göre fiyatı gayet uygun. Dar paça pantolonlarınızın altında muhteşem duracağına emin olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder