22 Şubat 2013 Cuma

Takım Elbise Farkı

Özel günlerin (Mezuniyet, kokteyl, düğün, açılış vs.)  vazgeçilmezidir takım elbise. En çirkin adamı bile ön sıraya geçirir, şansını arttırır, yoksa da şans yaratır. Öyle sihirli, muhteşem bir şey işte. Sürekli giyilen bir giysi olmaması takım elbiseyi özel yapar. Bu da gittiğiniz davetin sizin içinde önemli olduğunu gösterme şeklinizdir aslında. Bu sebepten sevmeyen insanın bile yukarıda bahsettiğim ''özel günler''de giymesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu arada ekleyelim; takım elbise konusunu daha derinlemesine ele alacağız, şimdi vakit bulamadığımızdan kısa bir değinme yaptık :)



Türkiye'nin en iyi giyinen erkekleri arasında en ön sıralarda gelir Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan Doğulu. Kelebeğin Rüyası filminin galasında çekildikleri kare de ikisinin zevk anlayışlarını gayet açık bir şekilde ortaya koymakta.Kıvanç Tatlıtuğ siyah dar kesim bir takım ve papyonu ile, Kenan Doğulu ise Mavi Takım elbisesi, kravatı ve gri-beyaz kareli mendiliyle başarılı kombinlerle katıldılar geceye. Bırakın o geceyi, bakkala giderken bile grand tuvalet giyinen ünlüler zaten.



Bunun yanı sıra Metin Keçeci ve Cem Yılmaz'a bakacak olursak ki bakmasak daha iyi; adamlar 10 dakika bile aynaya bakmadan, evde temiz kalan ne varsa giyinmişler. Abi sen ünlüsün belli bir çizgin, belli kaliten olsun. Herkesin gözü üstünde. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder