3 Nisan 2013 Çarşamba

Koton Blog için Yazdığımız Yazı

KOTON’da İlkbahar-Yaz Modası


Yazıyı Koton Blog'da görmek ve oylamak için tıklayın.

2013 İlkbahar-Yaz Modası rengarenk ve cıvıl cıvıl geliyor. Vitrinler gökkuşağını aratmıyor. Sarı, kırmızı, mavi, turuncu gibi bir çok renk ve bunların tonları; en pastelinden en matına mağazalarda boy gösteriyorlar. Koton, bu renk cümbüşünü doruklara taşımış durumda. Özellikle pantolon ve gömleklerde her rengi bulmak mümkün. Uygun fiyatlar,  ürün çeşitliliği ve başınıza üşüşmeyen çalışanlar sayesinde rahat ve özgür bir alışveriş sizleri bekliyor. Birbirine uyumlu tonlar, ya da birbirine tamamen zıt tonlar ile ideal uyum sağlanabilir. Size tavsiyemiz; gardırobunuzu gözden geçirip oluşturacağınız kombinler doğrultusunda, ideal renklere karar verdikten sonra alışverişe gitmenizdir. Zira bu renk cümbüşünde kaybolup rüküş olmamak gerek.

Şimdi de dilerseniz sizin için oluşturduğumuz, bu rengarenk dünyadan günün farklı saatlerinde ve farklı ortamlarda giyilebilecek kombinlere şöyle bir göz atalım.



Marinada Öğle Yemeği:
2-3 saat dışarı çıkıp  kasmayayım ama deniz şortu da olmaz diyorsanız, rahatlık ve şıklık istiyorsanız tam da size göre bir kombin. Hardal rengi pantolon ve krem tonlarda tişört ile uyumunuzu koruyacaksınız. Omzunuzda taşıyacağınız lacivert triko ile aniden soğuyabilecek havalara da hazırlıklı olacaksınız.

Tişört: 29.99TL
Triko: 49.99TL
Pantolon: 49.99TL



Akşamüstü Berraklığı:
‘Bana fark etmez’ insanı mısınız? Bu kombin tam size göre. İster bar, ister kafe, ister sahil... Her yere, her ortama, her programa spontane bir kararla katılmanızı sağlayacak bu kombinle kırmızı pantolon tabunuzu kırıp, gri ve kırmızı tonlarının uyumunu da taşıyacaksınız.

Gömlek: 49.99TL
Pantolon: 49.99TL
Ayakkabı: 49.99TL




Akşamın Menüsü Yat Partisi:
Bu ceket size verdiği rahatlıkla eğlencenizi yavaşlatmayacak ve de gece hayatında ilgi çeken bir kombinle anılacaksınız. Lacivert kot üzerine beyaz tişört, dirsekleri lacivert yamalı ceket ve lacivert-beyaz-gri şal size farklı bir hava katacak. Renklerin uyumu ile göz kamaştıracaksınız.

Ceket: 129.99TL
Şal: 21.99TL
Tişört: 12.99TL
Pantolon: 49.99TL
Rahatlık Her Yerde:
 Gündüz gezerken, sahile gittiğinizde, bu akşam rahat takılacağım dediğinizde şort tişört ikilisi en idealidir. Hem solmayacak, hem de sizi terletmeyecek renkler tercih etmeniz yazları sizi rahat ettirecektir. Bu beyaz tişört ve oksit sarı renkli şort ile sadelik ve rahatlığı bir araya getirebilirsiniz.

Şort: 59.99TL
Tişört: 29.99TL



Renkler bu yaza damgalarını vuracaklar. İşte tam da giyim tabularını kırma yazı! Renkli pantolonlar, renkli şortlar her yerde. Neden sizin de gardırobunuzda bir kaç tane olmasın ki? 


Renkli şortlarla modaya uyum sağlarken aynı zamanda sıcaktan en az şekilde etkilenebilir ve rahatlığın doruğunu yaşayabilirsiniz. Geceleri altınıza giyeceğiniz yine renkli bir pantolon ile gittiğiniz mekânda tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.  Ayrıca bu pantolonlar, rahat ve özgür hareket etmenizi de sağlayacaklar. Vakit artık sizi yansıtan, içinizde bastırdığınız ve günlük hayatınızda giymeye çekindiğiniz renkleri açığa çıkarma vaktidir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder