1 Nisan 2013 Pazartesi

Urbanears Headphones


Moda, sadece üzerimize giydiğimiz kumaş parçalarından oluşmuyor, kolumuza taktığımız saatten gözümüzdeki gözlüğe ve hatta boynumuzda duran kulaklığa kadar gidiyor. Blog açıldığından beri bunların hepsi hakkında en az bir yazı yazdık daha şimdiden. Neden yeni dönemin giyim aksesuarları arasında bulunan kulaklıkları atlayalım ki. 

Kulaklıklar üretim ve kullanım amacı ne kadar müzik dinleme kaynaklı olsa da, durum farklı gelişebiliyor. Urban benzeri bir giyim tarzında kulaklık müzik dinleme aracı olmaktan çıkıp, tam anlamıyla bir aksesuara dönüşerek kombinin tamamlayıcı öğesi olabiliyor. Ünlülerden örnek verirsek; Ludacris, Justin Bieber gibi pek çok tanıdık simanın kulağında/boynunda bu tarz kulaklıkları gördük.



Headphone kulaklıkarın diğerlerine göre pek çok artı yönü vardır. Kulağınızın içine girmediğinden daha kaliteli bir ses almanızı sağlar. Bunun dışında kulaktan yürürken düşmez ve sabit kalır. Daha rahat ve kullanışlıdır. Headphone kulaklıkların kulak içine yerleştirilen kulaklıklara nazaran görülen tek dezavantajı cebinize koyup sürekli yanınızda taşıyamıyor olmanızdır. Ancak üzerinize giydiğiniz giysilerin ve oluşturduğunuz kombinin tarzıyla bu durum değişebilir. Kulaklığı dinlemediğiniz süre boyunca boynunuzda tutup bir aksesuar olarak kullanabilirsiniz. 


Urbanears kulaklıklar aksesuar olarak kullanım konusunda oldukça iyi diyebilirim. Pek çok farklı rengi olması ve ses kalitesi açısından da ortalamanın üzerinde olması Urbanears'ları giyim aksesuarımız olarak boynumuzda taşımamız için nedenler arasında. Sık giydiğiniz renk tonlarına uygun bir Urbanears headphone alırsanız onu boynunuzda taşıyamıyor olmanız için bir neden yok. Urbanears'lar fiyat konusunda da rakiplerine göre daha uygun. Urbanears headphone fiyatları modeline göre 120-250TL arasında değişiyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder