23 Mayıs 2014 Cuma

Yaz Geldi !!

Yazın, kıyafetlerinizin altına hangi ayakkabınızı giyeceğinizi uzun uzun düşünmeyin. Giyin elbiselerinizi, şortlarınızı, ince kotlarınızı şimdi hep beraber ayakkabılarınızı seçelim :)


 TOMS'lar dan başlayalım ,






   Toms'ların bez ve kısa ömürlü olmaları dışında rahatlığı tartışılmaz.Yazın her kombinin altına rahatlıkla giyebileceğiniz bir ürün. Rengarenk oluşu yazın pozitif enerjinizi yansıtıyor. Sade ve spor giyinmek tercihiniz ise düz renkleri de mevcut.






Rahatlığı tartışılmaz bir diğer ayakkabı, Espadril;
  Espadril denilince Chanel'in modellerinden bahsetmeden olmaz. Her marka bu tarz ayakkabılar üretmekte ve çok satmakta haklılar. Her renk desen modellerine ulaşmanız mümkün. Valentino'nun dantelli espadril modeli ve renkleri tam yazlık ve çok güzeller.



Ve tabi ki loaferlar benim en vazgeçilmezim;



 Loafer deyince hemen Tod's aklımıza geliyor, çünkü çok iyiler. Her markanın bu tarz modellerini de bulabiliriz tabi ki İpekyol, Mudo, Hotiç gibi bir çok marka loafer çıkardı bu sene. Hep söylüyorum hem bayanlar, hem erkekler için rahatlık ve şıklıkta tercihiniz olmalı.




Olmazsa olmaz Babetler, Sandaletler ve Terlikler..




   Yazın bayan olarak erkeklere göre daha şanslıyız. Babet, sandalet, terlik dediğimizde sayısız model ürün, renk, desen ve marka ismi aklımıza gelecektir. Ama babet dediğimizde aklımıza ilk olarak Tory Burch geliyor. Beyaz pantolonlarınızın altın ve yazın deniz kenarında şortlarınızın altına giydiğimiz sandalet ve terlikler de yazın vazgeçilmezi.





Hepinize şimdiden güzel bir yaz geçirmenizi diliyorum :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder