10 Mart 2013 Pazar

Espadril

Kadınların modaya ayak uydurması biz erkeklerden daha kolaydır bunu herkes bilir. Sonuçta erkeğin yeni bir şeyi kabullenip kullanması daha sıkıntılı olmuştur hep. Ne kadar dar görüşlü insanlar olmasakta, bazı şeyleri giymek hep riskli olmuştur. Espadriller ilk gördüğümüzde, babete benzemesinden dolayı yadırganmıştır tarafımızdan.


Espadriller yaklaşık 1-2 yıldır ülkemizde de özellikle genç nesil için İlkbahar-Yaz dönemlerinin vazgeçilmezi olmuştur. Hem rahat hemde ferah bir ayakkabı çünkü. Sokakta bir erkeğin terlikle veya sandaletle dolaşmasını bekleyemezsiniz sonuçta. Görünüm olarakta kotun veya şortun altına çok güzel uydurulabiliyor. Modeli çok abartılmadığı sürece bir çok yerde giyilebilir.




Espadril seçerken dikkat edilmesi gerekenlere gelince, zevkinize uyanı seçmeniz ve giysilerinize uydurmanız dışında bir şey söyleyemem açıkçası. Markaya ne kadar önem veren bir insan olsamda, modeli düzgün olduktan ve uyduruk durmadıktan sonra sorun yok. İlla bir marka söyleyecek olsam Toms'u önerebilirim. Gözlük ve yaz/bahar ayakkabısı üzerinde yoğunlaşmış olan bu marka ülkemizde de özellikle espadril konusunda oldukça yaygın. Bilindik alışveriş siteleri, www.stilgiyin.com , www.toms-tr.com üzerinden temin edebilirsiniz veya seçkin mağazalardan da alabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder