14 Mart 2013 Perşembe

Lacoste Ramer Boat

Yeni sezonla birlikte rengarenk ayakkabılar vitrinlerde yerlerini aldılar. Ancak her firmanın ayakkabı ürettiği şu dönemde kaliteli ayakkabı üreten firma ve bu firmalarda aranılan ayakkabıyı bulabilme şansınız oldukça azaldı.


Horsebit Loafer
Horsebit Loafer modelleri bu herkesin ayağında göreceğiniz, espadril gibi rahat, aynı zamanda rahat olduğu kadar da klasik. Şort, keten-kot pantalon ayırt etmeksizin her kıyafetinize uydurabilir ve rahatça kullanabilirsiniz. Deri ve süet modelleriyle her mevsim kullanılabilir.






Sizin için seçtiğim Lacoste Ramer Boat modeli fevkaladenin fevkinde bir model. Lacivert ve Lacoste ayakkabı deyince bendeki akan sular durur. Ben seçmedim yani kendisini seçtirtti. Lacivert deri yüzeyi, sentetik tabanı ve Kanvas bağcıklarıyla çoraplı/çorapsız kullanıma elverişli. Üzerine giyilecek kahverengi pantolon/şort ve hatta onunda üzerine giyilecek lacivert bir polo yaka t-shirt ile tüm dikkatleri üzerinize toplayacaksınız.

Bağcık bağlama derdi yok, ayağı terletmiyor, lacivert olması yetmezmiş gibi bir de Lacoste üretince mükkemmel bir ayakkabı çıkmış ortaya. Yeni sezon ürünü olan bu horsebit loafer modeli 245TL'den satışa sunulmuş. Online mağazasından ürünü daha detaylı incelemek için: http://shop.lacoste.com.tr/Product.aspx/Ayakkabi-Erkek-Gunluk-RAMER_BOAT_/19818821

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder