12 Mart 2013 Salı

Kısa Şortlar Raflardan Çıkıyor

Geçen sene 80'lere dönüş yaşayan mayolarımız artık diz üstü, hatta daha bile kısalmaya başladı. Cristiano Ronaldo bunun ilk örneklerindendi. İyi ki de giydi, diz altı şortlardan kurtulmak gerektiği mesajını verdi. "Erkek adam kısa şort giymez" düşüncesiyle yola çıkarsak 5 seneye pantalonla denize gireriz. Bu kısa şortlar hem rahat harket etmemize olanak sağlarken, hem de alışkın olmayan insanlarımızın tüm dikkatini üzerimize topluyor. Alışmak zor olacak, ancak diz altı şortların tozlu raflara kalkma vakti geldi. Şort fiyatları da yükseldi yükselecek gidip hemen şort alma zamanı.




Quiksilver ve Billabong, Türkiye'de en çok şort satan firmalar. İnce yapılarıyla şortların kolay kurumasının yanı sıra, onlarca model arasında kendinize yakışanı bulmak çokda zor olmayacaktır. Sezon ürünlerinde fiyatlar 120-200TL arasında değişirken, geçen sezonun ürünlerini 40-100TL arasında bulabilirsiniz. Yeni online satış sitelerine  http://www.shopprosport.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Yine de mağazaya gidip görerek, deneyerek almanızı tavsiye ederim.


Bırakın artık kısa giyemem, renkli giyemem takıntısını. Kadınlar pantalon da giyiyor, şort da, etek de. Bacağın kıllıysa kıllı, saklayacak bir şey yok. Nisan'a girmeden yeni şortları alıp yaza hazırlık yapma vakti. Moda kadınlar için olduğu kadar bizim içinde var, ne diye gerisinde kalalım?






1 yorum:

  1. olmaz olsun böyle moda. nerede o eski uzun board shortlar. çok iğrenç. ronalda g.tune tüy dikip çıksa moda ona döncek demekki

    YanıtlaSil