9 Mart 2013 Cumartesi

RetroSuperFuture Super Güneş Gözlükleri

Bahar geliyor. Hatta takvim üzerinde geldi diyebiliriz. Güneşin kendini daha sık göstermesiyle herkesin gözünde güneş gözlükleri görmeye başlayabilirsiniz. Genel olarak benim okulumda ve çevremde güneşli havayı bırakın, hava parçalı bulutlu olduğunda güneş gözlükleri gözde olmasada, V yaka t-shirt'lerin ve kazakların yakalarındaki yerlerini alırlar. Ben de bu insanlardanım açıkçası, güneş gözlüğümü yanımdan ayırmam .

Bir çok kişinin 1 tane güneş gözlüğü vardır. Bazı insanlar maddi durumuna veya gözlüklerinin kalitesine göre çeşitli modellerde bulundurabiliyorlar. Ben bir tane gözlüğüm olsun, kaliteli olsun görüşünde olduğumdan dolayı hep parayı tek bir gözlüğe bayılır 1-2 sene onu takarım. Geçtiğimiz 3 yıl boyunca Ray Ban'in Wayfarer modelini kullanıyordum. Yüzüme tam oturduğundan değiştirmeyi düşünmüyordum bile. Hem çok rahat, hem kullanışlı, hemde güzel duruyor.



Yaklaşık 1 yıl önce "Super"ın flat top modellerini gözüme kestirdim. David Beckham, Justin Bieber, Chris Brown gibi bir çok ünlünün gözünde olan bu model; wayfarer modeline çok benzemesine karşın üst kısmının düzlüğü ile retro bir hava yakalamış.


Super gözlükler "Zeiss" isimli çok kaliteli bir lens kullanıyor ve parasının hakkını veriyor. Türkiye'de her yerde bulunmuyorlar. Ancak bu yaz itibari ile Nişantaşı'nda bazı yerler getirmeye başlamışlar. 1-2 sene içinde çok rehavet görür ülkemizde. Super'ın internet sitesinde modellere bakıp kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.   www.shopigo.com aracılığıyla da satın alabilirsiniz.



2 yorum:

  1. Nisantasi'nda hangi magazadan temin edebiliriz?

    YanıtlaSil
  2. Nişantaşı'nda "Murat Optik" yeni getirmeye başladı. Model çeşitliliği bulabilirsiniz. Aynı zamanda Karaköy Fransız Geçidi'nde "Fashion@eye" da bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil