9 Mart 2014 Pazar

İstanbul Mercedes Benz Fashion Week 2014

Geçen sene olduğu gibi bu sene de 'İstanbul Fashion Week' , Mercedes sporsorluğu ile cıvıl cıvıl olacak. 10-14 Mart arası İstanbul'da tam bir moda karnavalı yaşanacak.


Bizi neler bekliyor?

Bu yaza damgasını vuracak olan turuncu, pembe, lacivert ve sarı tonlarını sıkça göreceğiz. Pileli etekler tekrar raflardan çıkacak ve bu sefer sadece eteklerle sınırlı kalmayıp elbise ve tunikler de bizlerle tekrar buluşacak. Boyfriend gömlekleri herkesin üzerinde göreceğimiz bir sezon olacak. Geçtiğimiz Yaz sezonunda popülerliği artan 'Crop top' üstleri; Sıcak geçen Kış mevsiminden itibaren tekrar görmeye başladık. Anlaşılan, bu göbeği açık üstler bu sezona damgasını vuracak. Püskül detaylı bluzlar tekrar hayat bulacak gibi gözüküyor.







Peki kimler var bu sene?

Fashion Week bu sene; Les Benjamins, Red Beard, Raise-Vanessa Sason, Çiğdem Akın, Eda Güngör, Hakan Akkaya ve daha bir çok değerli modacıyı ağırlayacak.


İstanbul Mercedes Benz Fashion Week 2014 programı için: http://istanbul.mbfashionweek.com/schedule/2014_aw/march_14_2014  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder